marți, 28 septembrie 2010

Au cântat - "trăiască regele !! "

Notă  informativă
din 31 Iul.1951
         Învăţătorul Fărcuţă Miron din satul Fânaţă comuna Câmpani de sus ,împreună cu soţia sa Fărcuţă Niculina are strânse legături cu..................................  fost comerciant cu preotul ............... din ............... , în maimulte seri se adună laolaltă şi discută anumite lucruri contra Regimului.
         Chiar în zilele de 2 sau 3 Aprilie 1951 ,Fărcuţa împreună cu soţia sa şi cu  ...........................  au cântat la fereastra Preotului trăiască regele.
         Sub influienţa acestui învăţător a căzut şi Tov.Ing. .............................  de la mina de cărbuni din Sighiştel ,fac chefuri împreună şi după chefuri Tov.Ing. ..........................
plimbă pe motocicletă pe soţia învăţătorului şi umblă mereu tot cântând.
         Fărcuţa Miron în trecut a fost mare legionar este căsătorit cu doi copii este în etate de 40 ani în prezent învăţător în Satul Fânaţe,se manifestă contra regimului.

Sursa Informator.                               Valoarea  Neverificat

         Măsuri luate . Rap. la D.R.S.S. şi am luat măsuri pentru deschiderea  Dos.de verificare ,şi pus în strictă supraveghere.



NOTĂ  INFORMATIVĂ
din 31 iulie 1951

         Şeful de Miliţie din Satul Fânaţe Com.Câmpani de Sus ,întreţine mari legături cu oameni mai înstăriţi din satul Fânaţe ba chiar şi cu Invăţătorul Fărcuţa care mereu îşi frecventează localu unul la altul.
         Tov.Sef de Miliţie mai are legături cu .........................  fost mare legionar care acest Aron a spus că o să vină timpul comuniştilor cât de curând.
         Tov.Şef de Miliţie este în etate 48 ani  căsătorit ,este provenit din vechea Jandarmerie , este un afacerist şi are ură faţă de regimul actual.

Sursa Inf                                        Valoare  Neverificată

Măsuri luate : Rap.la D.R.S.S. şi pus în supravegherea noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu